verzending, betalen en retour

Snelle levering

Wij van Tigioo willen jou zo snel mogelijk blij maken met jouw aankoop. Om dit te realiseren werken wij samen met PostNL. Bestel jij op een werkdag voor 17:00 uur, dan gaat pakket dezelfde dag nog mee met PostNL en in 99,8% van de gevallen heb jij het product morgen in huis. 

  Je bestelling volgen

  Heb je een bestelling geplaatst en ben je benieuwd naar de actuele status van de zending? Wij sturen jou vlak na het plaatsen van een bestelling het Track en Trace nummer bij de order bevestiging. Zo kun je live meekijken.

  We begrijpen dat je wellicht wat vragen hebt over ons bestelproces! Hieronder vind je de vragen die veel gesteld worden door onze klanten met betrekking tot bestellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust, we helpen je graag!

  Eenvoudig en veilig betalen

  Betaal eenvoudig en veilig met een van onderstaande betaal methoden. Je wordt als vanzelf door het betaalproces geleid. Log in bij jouw bank en autoriseer de betaling. Het geld wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

  • Makkelijk
  • Veilig betalen
  • Geen extra kosten

  Naast bovenstaande betaalmogelijkheden kan je ook betalen met Paypal. 

  Toch niet tevereden?

  Je kunt de bestelling binnen 14 dagen retour zenden naar onderstaande adres:

  TIGIOO
  Afdeling Retour
  Edisonweg 10
  1821BN Alkmaar

  Stuur het volledig ingevulde retourformulier mee voor een snelle afhandeling. De klant is zelf verantwoordelijk voor de retourzending, dus ook voor de retour verzendkosten. Zorg er dus voor dat je het pakket goed inpakt als je het retour zendt naar ons. 

  Na ontvangst van het pakket op de retourafdeling, wordt het pakket nagekeken. Als het pakket in goede orde is ontvangen ontvangt u het geld binnen 3-5 werkdagen op je rekening.